Linkedinners

About


TheLinkedinners is een klein team van gedreven professionals die bedrijven en particulieren adviseren en trainen op het gebied van Linkedin-strategieën en online profilering. Gestart vanuit de gedachte dat niet alleen recruiters, maar ook bedrijfsaccounts, starters en professionals zich op een nieuwe en betere manier online kunnen profileren en social media eigen moeten maken.

Meet the team


Een jong en divers team aan professionals met bij elkaar meer dan 6 jaar aan ervaring op het gebied van online profilering. Altijd up-to-date kennis door ervaren consultants binnen het communicatie en branding spectrum. Momenteel zijn we vooral actief binnen de randstad.

Aanbod Linkedin training

 • Hoe ziet een sterk Linkedin-account eruit en hoe realiseer ik dit zelf?
 • Hoe kan ik mijn bedrijf op de juiste manier online profileren?
 • Hoe bouw ik een online professioneel netwerk op (van soortgelijke bedrijven/ondernemers)?
 • Hoe zet ik Linkedin in vanuit het perspectief van een recruiter of werkzoekende?
 • Hoe werkt het algoritme van Linkedin?
 • Hoe vind ik de juiste mensen en hoe word je als bedrijf door de juiste mensen gevonden?
 • Hoe communiceer ik professioneel op het platform naar verschillende takken binnen een bedrijf?
 • Wat zijn de do’s en dont’s op Linkedin

Wat heeft u na een training?

Na een Linkedin training weet uw personeel precies hoe zij zich het beste kunnen profileren en onderscheiden bij de gewenste doelgroep. Een volledig profiel waarin alle benodigde stappen zijn gezet om u en uw werknemers professioneel over te laten komen. Tot slot krijgen alle deelnemers een certificaat van deelname indien de training volledig en naar wens is afgerond.

Algemene informatie

Bedrijven, starters en professionals zien Linkedin nog te vaak als social media platform waarop zij slechts vacatures kunnen vinden en plaatsen. Vaak wordt er geen rekening gehouden met het feit dat toekomstige werkgevers, opdrachtgevers en collega’s steeds vaker kijken naar de online foorprint van een persoon. In een wereld waarin beeldschermwerk en professionele (online) interactie steeds meer de overhand nemen, is het volgens ons van het grootste belang dat uw online ‘’appearence’’ overeenkomt met uw professionele karakter en bedrijfsvisie. Een platform waarin collega’s elkaar verder helpen maar ook hun bedrijf laten bloeien.

Achtergrond check bij sollicitaties

Het hebben van een sterk Linkedin-profiel wordt door veel werkgevers gezien als eerste vorm van validatie. Een recruiter of opdrachtgever zal altijd voor of na een gesprek de online footprint van een persoon controleren van Facebook tot Linkedin. Daarom wordt een Linkedin profiel ook wel gezien als het kaartje naar de professionele buitenwereld.

Trainingsvormen


De trainingen worden over het algemeen afgenomen in de vorm van small group trainingen, met een aantal deelnemers (variërend tussen de 5 en de 10).  De trainingslocaties kunnen met u als opdrachtgever worden afgestemd. Ook is er een mogelijkheid om de trainingen online te volgen. Natuurlijk zijn wij zelf voorstander van een ‘live’ bijeenkomst!

Duur training: 2-3 uur

Tarieven: exclusief btw en locatiekosten

 • Small-group: 4-7 deelnemers = €749,99
 • Medium-group: 7-10 deelnemers = €925,99
 • Big-group: 10+ deelnemers=  Offerte